perjantai 2. tammikuuta 2009

Sisustusideoita ahtaaseen makuuhuoneeseen



Otin mitat makkarista. Onko kellään mitään ideaa, mihin saisin mahtumaan varavuoteen/vuoderahin? Rahin mitathan ovat 66cm*66cm*46cm. Ensisijaisesti en haluaisi rahia olkkariin ja makuuhuoneenkaapit on täynnä tavaraa ja sängynkään alle sitä ei viitsisi tunkea. 66 senttiä on kyllä aika minimi vieraspatjaksi... En lähtisi karsimaan siitä enää leveyttä, mutta sekin voisi olla kyllä yksi vaihtoehto.

Muutoinkin tuo makuuhuoneen sisustus on vaikeahkoa, koska tilaa ei yksinkertaisesti ole, mutta kivasta sängystä ei luovuta :)!

Tämä makuuhuone on koottu kohtuuedullisesti. Sänky on Ikeasta, maksoi aikoinaan 150€. Malli on poistunut markkinoilta, mutta vastaavia löytyy, kuten tämä malli. Päiväpeitto on siskolta saatu ylijäämä, Ikeasta sekin. Verho ommeltiin mittoihin Marimekon moments (Maija Loukari) kankaasta. Tosin verhoa saa mm. Finnish DesignShopista. Yöpöytä on avopuolison heräteostos, mielenkiintoisesta paikasta, nimittäin koristetakomosta. Hylly on myöskin Ikeasta, samoin lasipurkki, jossa orkidea. Muut tavarat ovatkin matkamuistoja. Toisena yöpöytänä toimii tällä hetkellä ikkunalauta, jossa on kukka, muutama pokkari, ja mikäs muukaan kuin Ikean Gröno.

1 kommentti:

  1. Maria Louekari, Marja Louekari...Kannattaisiko nimi tarkistaa? Luulenpa, että se on MAIJA Louekari!

    VastaaPoista